subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Utorak 22. Jun

U okviru prve runde WTA turnira u Istbornu snage će odmeriti Čehinja Karolina Pliškova i Italijanka Kamila Đoriđ. Ovako na prvi pogled jako zanimljiv duel. Favorit za prolaz u narednu rundu je Pliškova čija se pobeda plaća kvotom 1,40.

Da Pliškova igra kako dolikuje top 10 teniserki ova kvota bi bila skroz validna, ali stanje nije takvo. Slobodno se moe reći da Pliškova igra očajnu sezonu i da nije pomogao ni Saša Bajin. Vrlo često Pliškova izgleda depresivno na terenu. Bez volje, bez želje i zato je siutacija takva kakva jeste.

Ako sagledamo realno stvari ona ima sve predispozicije za dobre rezultate na travi, ali opet ponavljamo niko na svetu ne zna kako će kojeg dana Pliškova izaći na teren. Može biti raspoložena, ali isto tako može izaći na teren kao da joj je neko pušku prislonio na čelo.

Kvota je smešna i apsolutno nije vredna rizika. Ono na šta mi „pucamo“ jesu gemovi. Pliškova ima razoran prvi servis i ako tu procentu budu bili kako treba, teško će Kamila Đorđi nešto napraviti na riternu. SLično se može reći i za Kamilu. Pliškova je očajna kada je kretanje u pitanju, a na travi je ono neophodno. Kamila samo treba da plasira loptu u stranu i Čehinja to neće vraćati kako treba.

Po nama baš izjednačen meč i dosta bolja opcija su over gemovi nego juriti pobednicu meča.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova  1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje