petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – UTORAK 26. MAJ

Kako stvari stoje tenis u okviru ATP, WTA i ITF-a se neće igrati do prvog avgusta. Do tada smo osuđeni na ove „divlje“ turnire, ali čini se da se teniseri i teniserke polako organizuju. Tenis im svakako ne dostaje, a dobra stvar je što polako ali sigurno svaka država u okviru svog saveza održava egzibicione turnire. Iako igraju mahom anonimusi, gotovo svaka država u Evropi ima nekog iole poznatijeg tenisera koji privuče pažnju. S obzirom da se radi o egzibiciji cilj je svakako da meč potraje duže i to je odlično za naš kladioničare, jer nema ubedljivih pobeda.

Mi smo danas obratili pažnu na egzibiciju koja se održava u Austriji. Tamo će igrati Dominik Tim, a njegov današnji protivnik će biti Lukaš Midler. Tim kao treći teniser svega izraziti favorit, ali mi sumnjamo da će slaviti ubedljivo kako to kladionice predviđaju.

Mi očekujemo nešto „neizvesniji“ meč iz sledećih razloga:

1) Radi se o egzibiciji, te ne verujemo u neku ubedljivu pobedu Tima.

2) Tim nije igrao tenis još od Australijan opena, te ne verujemo da je u nekoj bajnoj formi koja će mu omogućiti da oduva protivnika.

3) Tim generalno gledano nije poznat kao igrač koji dobija ubedljivo svoje protivnike. To se posebno odnosi na igrače koji su slabije rangirani od njega. Uglavnom se desi da loše uđe u meč, a vrlo često se dešava da mora da juri prednost protivnika. Zbog toga je u završnice turnir uglavnom ulazio umoran i gubio mečeve zbog toga.

Predlog za klađenje: Hendikep gemovi Midler +7,5 (Treba nam da Midler osvoji  5 gemova)


NAPOMENA:

Na našu žalost retko koja domaća kladionica da ovo u ponudi pre početka meča, ali će sigurno biti u lajvu. Ovo je samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje