četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje (Utorak)

U meksičkom Montereju u okviru prvog kola turnira u sastaće se Naomi Brodi i Žao Karol.

Biće ovo duel dve davljenice, dve igračice koje se dobrano muče ove sezone. Posebno se to odnosi na Britanku Broudi koja još uvek nema pobedu u glavnom žrebu nekog turnira. Ona je ove sezone ostvarila svega dve pobede i to u kvalifikacijama za Ouklend i Australijan open, ali ništa više od toga. Pokušala je i sa nekim ITF turnirima međutim ni tamo se nije lepo provela.

No, ono što je dobro za Broudi jeste to da ni njena protivnica ne blista. Žao svoju sreću traži po čelendžerima i ITF turnirima, no ni tamo ne blista. U kvalifikacijama za masterse u Indijan Welsu i Majamiju nije bila ni blizu glavnog žreba. Tako da je ovo učešće na ovom turniru najveći uspeh za nju tokom ove sezone.

Ono na šta mi igramo jeste iskustvo Broudi i činjenica da mora da pobedi nekog. Jednostavno koliko god vi u lošoj formi bili kad tad morate da proradite. Broudi ima protivnicu po meri, igračicu koja se muči kao i ona, i ima problema sa samopouzdanjem.

Ako ništa drugo barem je iskusnija i to može da odigra veliku ulogu. Prošle sezone Broudi je stigla do najboljih 16 i mišljenja samo da može da ponovi sličan uspeh i ove godine.

Predlog: Pobeda Broudi 1,70

Napominjemo da je ovo predlog koji nije siguran, i igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje