petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje

Kao što ste mogli da pročitete u našoj najavi ove nedelje su na rasporedu dva turnira iz WTA kategorije, a evo i nekih predloga.

Julija Punticeva – Kai Čen Čang

Mišljenja smo da je ove razlika u kvalitetu ogromna i na strani Punticeve. Čang je domaća igračica koja je dobila specijalnu pozivnicu, i da nije iste teško  bi uspela da se plasira u glavni žreb. Imala je sreće da u prvom kolu igra protiv igračice koja je takođe dobila specijalnu pozivnicu. Njena rivalka u tom meču je bila  Husuan Li Ya 384. igračica sveta. Verovali, ili ne i sa njom se dobrano namučila. Izgubila je servis čak četiri puta, a na meču je viđeno 11 brejkova, što dovoljno govori kakav meč je odigrala Čang.
Punticeva je za klasu jača igračica, brani finale od prošle sezone koje je igrala u Sankt Peterburgu. Naša neka procena je pobeda Punticeve sa 2-0 u setovima.

Ekatarina Makarova – Anastasija Pavljučenkova

Obe igračice nisu u formi to je evidentno. Makarova ima dva poraza i pobedu. Ruku na srce imala je dosta jake mečeve protiv Oštapenko koju je pobedila i Stricove, a kiks je možda poraz od Begu. Sa druge strane Pavljučenkova je odigrala više mečeva i nije oduševila. Na Hopman kupu je izgubila sva četri meča, jedina pobeda ove sezone je na Australijan openu protiv mlade Kozlove i to posle preokreta.
Bez obzira na nešto lošije igre ovo bi trebao da bude izjednačen meč, jer se ove dve teniserke jako dobro poznaju. Do sada su odigrale devet mečeva, i Pavljučenkova vodi sa 6:3.
Zbog nešto lošijih formi i kod jedne i kod druge ne vidimo ovde neko „razbijanje“ ni od Pavljučenkove ni od Makarove. Igraju pred svojim navijčima, želeće da se pokažu u što boljem svetlu tako da je najrelnija opcija over gemovi.

Vera Zvonareva – Jelena Oštapenko

Zvonareva je nekada pripadala samom svetskom vrhu ženskog tenisa, ali neki porazi kao i povrede su je omele u ostvarenju svog punog potencijala. Pravila je dugu pauzu pa se vraćala, a trenutno je 197. igračica sveta. Njena rivalka će biti mlada Jelena Oštapenko i to je meč za koji cenimo da Zvonareva može da učini zanimljivim.
Oštapenko igra tenis bez nekog  plana. Udara lopticu iz sve snage pa ako ide ide. U slučaju da ne ide onda ima problema i mislimo da bi to Zvonareva mogla da iskoristi. Takodje servis Oštapenko nije ubitačan i sigurno će Zvonareva imati priliku za brejk.
Mislimo da bi Rusi mogli da „poguraju“ svoju igračicu, pa ko zna možda ovde bude i nekog iznenađenja. Zvonareva je preiskusna igračica i sigurno se neće uplašiti.
Ni u snu ne bi igrali na Oštapenko po ovoj kvoti, a neka preporuka jestu hendikep gemovi na Zvonarevu, ili over gemovi.

Predlozi nisu sigurni, i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje