subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis predlozi za klađenje

Kao što ste mogli da pročitate u našim najavama ove nedelje imamo po 3 turnira iz muške odnosno ženske kategorije. Mečeva ima mnogo, a mi smo odabrali tri po nama najsigurnija para.

Predlozi su:

Nicolas Jarry – Pablo Anduhar 1 1,35 ili HG1 -3,5 1,70

Anduhar se vraća tenisu posle godinu dana pauze. Imao je velikih problema sa povredom lakta zbog koje je pauzirao celu prethodnu sezonu. U prethodne dve godine on je imao čak tri operacije na tom laktu i smatramo da posle toliko duge pauze, on ne može da pokaže neku vrhunsku igru. Verujemo da je njemu bitnije da meč odigra bez bolova, a rezultat je sporedna stvar. Nikolas je igrač koji je preferira šljaku, ali poseduje solidan servis koji će mu pomoći na ovim brzim uslovima protiv Anduhara koji nikada nije imao neke značajnije rezultate na betonu.

Miša Zverev- John Patrick Smith over 22,5 1,85

Ovde se sastaju dva igrača koji igraju ziheraški tenis, a to se posebno odnosi na Zvereva. Dakle, radi se o tome da je glavni cilj da se sačuva sopstveni servis, a ako se ukaže prilika za brejk odlično, u suprotnom nema veze. Obojica imaju solidne servise, a pošto je početak sezone ne verujemo da ovde možemo da vidimo neko razbijanje iako je po kladionicama Zverev izraziti favorit.

Frensis Tiafoe – Metju Ebden 1 1,55

Ovde igramo na mladog Frensisa iz razloga što smatramo da bi ovo mogla biti godina u kojoj će se on probiti na ATP listi. Mlad i eksplozivan igrač koji ima sve predispozicije za dobre igre na brzim podlogama kao sto je ova ovde u Brizbejnu. Metju Ebden je veteran čelendzer nivoa i mišljenja smo da mladi Tiafoe ne bi trebalo da ima problema sa Ebdenom.

Predloge igrate na sopstvenu odgovornost, a kvote su preuzete iz kladionice Maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje