subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje (Četvrtak)

Juče da je bilo malo više sreće i da je Pavljučenkova bila malo prisebnija pri 40:15 na njen servis prošla bi sva tri predloga. Ipak, to cu čari ženskog tenisa i što se pre naviknemo biće bolje po nas. Za danas izdvojena tri predloga.

Ana Bogdan – Eženi Bušar

Bušar je ovde dobila specijalnu pozivnicu, i iskreni da budemo čudi nas što je odlučila da otputuje na drugi kraj sveta. Ona je sve samo ne ozbiljna teniserka, a podseća nas na Bernarda Tomića koji slično kao i ona traći svoj talenat.

U prvom kolu Bušar je igrala protiv 116. igračice sveta Žu i tu je imala više sreće nego pameti. Žu je dobila ekspresno prvi set, ali kasnije se Bušar kolko tolko konsolidovala. Ipak, u trećem setu Žu je predala meč zbog povrede i tako Bušar prolazi u osminu finala. Da li je to zasluženo, ili ne ako nas pitate nije, ali tenis kao i svaki sport traži i malo sreće.
Sa druge strane je Bogdan koja igra jako dobar tenis. U Melburnu je stigla do trećeg kola gde nije mogla preko Medison Kiz, a ovde je izbacila prvog nosioca Šuiai Peng tako da ti rezultati iz Australije nisu slučajni.

Ona sa ovakvom formom mora biti favorit, a Bušar će joj njenom očajnom igro svakako olakšati prolaz u narednu fazu turnira.

Predlog: Pobeda Bogdan 1,45

Karolina Woznjacki – Anastasija Potapova

Bilo je veliko pitanje da li će Woznjacki uopšte nastupiti ovde u Sankt Peterburgu nakon osvajanja Australijan opena. Ipak, organizatori turnira su učinili sve ne bili Woznjacki došla na turnir. Realno je da se mečevi drugog kola odigraju u sredu, ali eto pošto dolazi prva igračica sveta red je da se napravi neki ustupak i mi pozdravljamo taj potez. Ovim odlaganjem meča ovaj tip gubi  value, jer su mnogo veće šanse za prolaz bile da se meč odigrao ranije, jer Woznjacki bi u tom slučaju imala mnogo manje vremena za aklimatizaciju i pripremu. Bez obzira na to i dalje postoje velike šanse za prolaz tipa pa ćemo mi probati.
Woznjacki u kakvom god stanju bila ne verujemo da će nešto mnogo da se muči ovde da napravi dobar rezultat. Osvajanjem Australija opena iscrpela je sebe što fizički što psihički, a ovde je došla da ispoštuje organizatore i da uzme novac.
Za rivalku ima mladu nadu Anastasiju Potapovu koja ima svega 16 godina, i koja će biti izuzetno motivisana da napravi dobar rezultat protiv prve igračice sveta. Videli smo juče Ribakovu kako je igrala protiv Karolin Garsije, ništa manje ne očekujemo ni od Potapove.

Protiv umorne Woznjacki svakako može da se igra, a naš predlog je over gemovi.

Predlog: over 20,5 gemova 1,85

Ekatarina Makarova – Katarina Siniakova

Ovo će po nama biti najneizvesniji meč danas.
Siniakova igra jako dobar tenis od početka sezone. U prvoj nedelji stigla je do finala Šenžena gde je uzela set Simoni Halep. U Melburnu nije imala sreće sa žrebom, jer je u drugom kolu naletela na Svitolinu, ali i njoj je uzela set i pokazala da je ozbiljna igračica.
Sa druge strane Makarova ima teške mečeve iza sebe, ali dobro se drži. Juče je odigrala jako dobar meč, a ovi uslovi joj baš odgovaraju. Igra agresivno, napadački i baš će biti teško da je neko pobedi.

Jedan izjednačen meč i svakako ne bi iznenadilo kada bi meč otišao u tri seta.

Predlog: over 21,5 gemova 1,90

Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost. Kvote su preuzete iz kladionice Maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje