petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje (Sreda)

Danas smo se fokusirali na Roterdam, jer je najjači turnir u nedelji.Ipak igrači shvataju mnogo ozbiljnije turnire iz serije 500 pa su iznenađenja ređa, ali svakako se dešavaju. Za vas smo izdvojili dva predloga.

Rišar Gaske – Pjer Erber

Ova dva igrača su se sastala pre samo nekoliko dana u Monpeljeu. Slavio je Gaske, ali ne tako ubedljivo kao što se očekivalo. Gaske je odbranio finale koje je branio iz prošle sezone i ovde nema neki imperativ dobrog rezultata. Iz tog razloga mislimo da bi mogao da spusti malo gas i učini uslugu svom prijatelju koji ovde brani polufinale iz prošle sezone. Ovo su samo naše neke insinuacije, ali kad pogledate malo bolje čudi malo kvota 1,40, tolika je razlika što u kvalitetu što u renkingu.

Bez obzira na sve Erber je pokazao sebi i drugima da može da igra protiv Gaskea. Uzeo mu je set u Monpeljeu, a mišljenja smo da može i do pobede danas. Bilo kako bilo dal Gaske dobio, ili izgubio ne verujemo da će biti ubedljiva pobeda, ili poraz tako da je najbolja opcija za meč over gemovi.

Predlog:  over 22,5 1,95 , prvi set over 9,5 1,75

Robin Hase – Timo De Baker

Holandski derbi se igra danas u Roterdamu, a ako čitate naše najave onda znate kakvo mišljenje imamo kada domaći igrač koji je slabo rangiran igra kod kuće. Timo De Baker svakako nije anonimus. Imao je velikih problema sa povredom ramena zbog koje je dugo odsustvovao. Ovde je dobio specijalnu pozivnicu i bez obzira što je loše rangiran ima šanse za prolaz u narednu rundu.
Njegov protivnik Robin Hase ne briljira od početka sezone i samo niže poraze. Izgubio je oba meča u Dejvis kupu, u Melburnu je izgubio od Sonega koji je 176. igrač na listi i svakako da nije u formi. Iz tog razloga mislimo da De Baker može da igra protiv Hasea koji kada je u kanalu onda je baš u kanalu.
De Baker je u svoje vreme bio top 50 igrač, e sad samo ostaje da vidimo kako će se ponašati nakon povrede. Dobio je jednog Manarina u Dejvis kupu sa 3-0 na sličnoj podlozi pa zašto ne bi mogao i Hasea koji se muči.
Ipak, po našem mišljenju i za ovaj meč najbolja opcija su over gemovi.

Predlog: over 22,5 1,95 , prvi set over 9,5 1,70

Napominjemo da predlozi nisu sigurni, i da ih igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje