četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: predlozi za 10. avgust

Danas na terenima u Montrealu imamo 8 mečeva u muškoj i ženskoj konkurenciji koji će se boriti za prolaz u 1/4 finala Masters turnira u Kanadi. Danas ćemo na terenu imati mnogo zanimljivih mečeva poput: Donaldsona i Schwartzmana dva tenisera koja su potpuno neočekivano došli do ovog dela turnira i koji prikazuju najbolje partije u sezoni trenutno, zatim mečevi Monfils i Bautista Agut, Chung-Manarino, ništa manje interensantnije neće biti u meču dva odlična servera Kverija i Andersona, a kao poslastica na kraju dana je meč Zvereva i Kiriosa duel dve mlade nade svetskog tenisa. Pored ovih mečeva sastaju se još: Dimitrov – Haase, Ferrer – Federer i Nadal – Shapovalov.

U ženskoj konkurenciji takodje imamo odlične mečeve: Bellis i Garsija odmah na otvaranju dana ćemo videti da li mlada 18-godišnjakinja Bellis može da savlada Garsiju iskusnu Francuskinju koja polako diže formu, kao derbi 1/8 finala ostavljamo meč izmedju Radwanske i Wozniacki, a za kraj dana imamo veoma zanimljiv meč izmedju dve teniserke u odličnoj formi Svitoline i Wiliams.
Pored ovih mečeva sastaju se još: Pliskova – Osaka, Safarova – Makarova, Stricova – Halep, Kerber – Sthepens i Barty – Muguruza.

Tenis: predlozi za četvrtak, 10. avgust 

18:30 Martin F./Roger-Vasselin E. – Kubot L./Melo M. 2 1.45

21:30 K. Anderson – S. Kveri 23.5+ 1.72

23:00 A. Kerber – S. Sthepens 1 1.50



Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje