četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: predlozi za 7. avgust

Kanada će ove nedelje biti centar teniske javnosti. Najbolji teniseri sveta će snage odmeriti u Montrealu, a teniserke, u Torontu.

Turnir ATP Montreal je, masters turnir serije 1000. Ima 56 učesnika kojima će pripasti nagradni fond od skoro 5 miliona dolara. Prvi nosilac je Rafael Nadal, a društvo u gornjem delu žreba će mu praviti, Nemac Aleksandr Zverev i Kanađanin crnogorskog porekla Miloš Raonić. Drugi nosilac je Rodžer Federer, a društvo će mu u donjem delu žreba praviti, Austrijanac Dominik Tem i Japanac Kei Nišikori.

WTA Toronto, poznatiji kao Rodžers kup će okupiti 64 teniserki, kojima će pripasti nagradni fond od skoro 2,5 miliona dolara. Za prvog nosioca je postavljena Češka teniserka Karolina Pliškova, u čijoj su polovini žreba i Nemica Angelik Kerber i Dankinja Karolina Vozniacki. Za drugog nosioca je postavljena Rumunka Simona Halep, koja već u 2. kolu, može na osvajačicu Stanforda, Medison Kiz. U donjoj polovini žreba su i: G. Muguruza, E. Svitolina, S. Kuznjecova, J. Konta i K. Mladenović, p se slobodno može reći da je tu paklenija konkurencija.

Predlozi za ponedeljak, 7. avgust:

18:30 A. Ramos – R. Hese ug+22.5 kvota @1.85 

18:30 A. Konjuh – K. Flipkens 1 kvota @1.45

19:00 V. Lepčenko – J. Ostapenko 2 kvota @1.45

20:30 T. Fabiano – R. Harison 2 kvota @1.40 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje