petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOZI ZA KLAĐENJE

Pored dva finala u Dubaiju i Akapulku koja se igraju danas, mi smo ćemo na još dva para staviti danas novac. Predlozi su sledeći:

16:30 Kasper Rud – Kristijan Garin / 1 1,65 ATP Sao Paolo

Ovde je Kasper Rud mnogo veći favorit nego što to kvote govore. U jednoj od izjava ovaj mladi Norvežanin je izjavio da mu uslovi koji vladaju u Brazilu baš prijaju. U Brazilu vlada velika vlažnost vazduha, teniseri se mnogo znoje, ali to Rudu ne smeta. U Riju je izgubio od Đerea koji je kasnije osvojio titulu. Danas igra protiv Garina koji činjenica pobeđuje, ali protiv igrača koji imaju slabašan prvi servis. Na iole jačeg igrača kada je naišao Garin je gubio bez problema, a naše mišljenje je da Rud ide u finale.

23:30: Danijel Evans – Andrej Rubljev / 1 1,95 Čelendžer Indijan Vels 

Evans igra kao u transu i danas nikako, ali nikako ne može biti autsajder. Pisali smo o njemu u prethodnom periodu, a trenutno se bori za povratak u vrh. Zbog dopinga izgubio je kredibiltet kod organizatora turnira i za svaki iole jači turnir mora da igra kvalifikacije. Ipak, to njemu ne smeta, jer igra sjajno. Ove sezone je poražen samo četiri puta. Na poslednjih nekoliko turnira igrao je finale i mi zaista ne vidimo razlog za potcenjivanje Evansa.

Rubljev je vrlo nepredvidiv igrač. On ima potencijala, ali je veoma labilan teniser. Ove sezone ne igra ništa posebno, a ovde u Indijan Velsu je igrao protiv igrača kakvi mu odgovaraju. Polanski, Smit i Bolt su prosečni čelendžer igrači čija se igra zasniva na servisu. Ovaj beton u Indijan Velsu je najsporiji beton na ATP turu i zato je Rubljev izlazio lagano na kraj sa pomenutim igračima. Danas ga čeka mnogo jači igrač pre svega u polju, a Rubljev će morati da radi za svaki poen. Apsolutno vidimo value u ovoj kvoti i prosto ova kvota se ne sme propustiti.

Napominjemo da su ovo samo prelozi koji nisi sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje