sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOZI ZA KLAĐENJE – 14. MAJ

Danas je treći takmičarski dan na mastersu u Rimu. Ponuda nije baš najbolja, vremenski uslovi nisu najsjajniji, ali opet smo se opredelili za neke predloge, koje preporučujemo da odigrate na jednom tiketu.

14:00 Koolhof/Tsitsipas – Shapovalov/Verdasco

Ovde preporučujemo da se odigra na Šapovalova i Verdaska, jer Cicipas je imao veoma dve veoma naporne nedelje. Osvojio je titulu u Eštorilu, igrao finale u Madridu, i a u dublu je dogurao daleko. Da se nisu prijavili pre Madrida ne verujemo da bi Cicipas igrao dubl u Rimu, ali šta je tu je. Mišljenja smo da je to zaista višak mečeva za Cicipasa koji je sigurno iscrpljen te je realno da danas izgube. Kvota na čistu pobedu Šapovalova i Verdaska je 2,41, a najbolja opcija je da osvoje set što se plaća kvotom 1,60.

16:00 Nikoloz Basilashivili – Laslo Djere

Laslo Đere nakon sjajnog odigranog meča u prvom kolu ima protivnika po meri u drugom. Njegov protivnik je Gruzijac Basilašvili, koji nije neki šljakaš tako da protiv njega može da se igra. Ipak, Đere nije igrač koji „razbija“ svoje protivnike pa po našem mišljenju ovde se može videti nešto veća borba.
Over je najbolja opcija, a preporučujemo marginu od 21,5 gemova koja se plaća kvotom 1,60.

21:05 Philipp Kohlschreiber – Marco Cecchinato

I za kraj smo ostavili duel između Kolšrajbera i Ćekinata. Nisu organizatori slučajno ostavili ovaj meč za kraj, jer nas očekuje sjajan meč. Kolšrajber u devet nastupa u Rimu ima samo jedno ispadanje u prvom kolu, ali danas ga čeka domaći igrač i vatrena publika koja će navijati za Ćekinata. Obojica igraju dobro na šljaci i po našem mišljenju i ovo ide u over. Preporučena margina je 21,5 gemova i plaća se kvotom 1,60.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na svoju odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje