četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOZI ZA KLAĐENJE – 18. APRIL

Današnja ponuda je dosta bolja pa ćemo u ovom članku da vam damo neko naše razmišljanje u vezi nekih mečeva. Vi nakon toga odlučite šta vam je činiti, jer mogu da se igraju različite opcije.

11:00 Danil Medvedev – Stefanos Cicipas

Ovo je možda i najzanimljiviji meč dana, jer igraju dva igrača koji će bez ikakve sumnje obeležiti budućnost svetskog tenisa. Obojica tokom cele sezone igraju više nego dobar tenis, i nema sumnje da će danas prštati sve na terenu. Cicipas je kao što smo već govorili idelan za igrati over, jer i dalje nije sposoban da odigra meč u kontinuitetu od početka pa do kraja. Ima teke neke mini padove u igri, i sve je na protivniku da li će to da iskoristi, ili ne. Medvedev je u ova dva meča u Monte Karlu pokazao da je u odličnom ritmu i sigurno će moći da se nosi sa Cicipasom.

Pored svega ovog, bilo je i čarki između ova dva igrača na nekom od prethodnih mečeva, kada je Medvedev dobacio nešto Cicipasu. Sigurni smo da obojica imaju to glavi, jer se to teško zaboravlja. Do sada su se sastali tri puta i svaki put smo videli over.

12:30 Tejlor Fric – Novak Đoković

Tejlor Fric je na veliko iznenađenje pobedio Dijega Švarcmana, koji je specijalista za šljaku. Švarcman je bez problema pravio brejkove, ali njegov servis je toliko slab da se Fric bez problema vraćao u egal. Danas ga čeka najbolji riterner sveta sa mnogo jačim servisom. Fric nema iskustva igranja protiv top igrača i verujemo da će mu se malo stegnuti ruka kada bude video Novaka sa druge strane mreže.

Novaka očekuje mnogo lakši posao nego što je to bio Kolšrajber u prvom kolu, jer Fric nema taj kvalitet da dugo drži loptu kao pomenuti Nemac. Po našem mišljenju Novak ovo rešava lagano sa brejkom po setu, ako ne i ubedljivije.

14:00 Grigor Dimitrov – Rafael Nadal

Šta reći i čoveku koji ima 92% pobeda na šljaci, i koji je ovaj turnir osvojio 11 puta? Agutu je dao svega 2 gema, a po nekoj logici on je trebao da mu bude malo jača provera, jer ima igru za šljaku. Nadal je bio toliko dominantan da je ono bilo mučno gledati. Šljaka u Monte Karlu je prespora i mi ne vidimo šta ovde Dimitrov može. Bugarin muči muku sa konstantnim povredama, a ovde je posle mnogo muka dobio Štrufa. Svi znamo da Dimitrov udara bekend sa jednom rukom, i upravo taj udarac će biti na veliko ispitu. Dimitrov je daleko od svoje najbolje forme, generalno gledano ima dosta problema u poslednje vreme, a protiv Nadala na šljaci nije mogao ni kada je igrao najbolji tenis u karijeri.
Sve osim ubedljive pobede Nadala bi bilo zaista veliko iznenađenje.


Napominjemo da je ovo naše viđenje pomenutih mečeva na osnovu kojih vi možete igrati različite tipove.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje