petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOZI ZA KLAĐENJE

Iako je današnja ponuda iz sveta tenisa krajnje oskudna, ova dva finala koja su preostala  da se odigraju nam se dopadaju, te smo za danas spremili dva predloga:

18:30 Kristijan Garin – Gvido Pelja / više od 22,5 gemova 1,85

Dvoumili smo se između opcije da Garin uzima set i over gemova, a na kraju je presudio over. Mišljenja smo da je Garin ovde baš potcenjen, jer igra zaista dobar tenis tokom cele nedelje. Posebno oduševljava njegova stabilnost na svojim servis gemovima, jer servis čuva više nego dobro. Ako se uzme u obzi činjenica da se na šljaci dolazi najlakše do brejka, brojka od 5 brejkova na četiri meča je više nego pohvalna. Pelja je juče imao težak meč protiv Đerea i ne verujemo da će danas biti u najboljem elementu. Ovo je finale, očekuje se velika borba i nas ne bi začudilo kada bi ovde videli tri seta.

20:30 Kajl Edmund – Andrej Rubljov / više od 22,5 gemova 1,80

Juče je Rubljov rastavio na proste činioce Danijela Evansa. Mi smo tu tipovali na Britanca i pogrešili. Potpuno smo prevideli umor koji sigurno oseća Britanac, i zato taj rezultat iz tog ugla gledanja nije iznenađujuć. Danas Rubljov ide na Edmunda koji je uz njega pokazao najviše na turniru. Edmund obožava ovakve uslove i Rubljov ne bi trebalo da ima lak zadatak kao protiv Evansa.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje