Advertisement
MaxBet

Pokušavamo da dostignemo 11. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ove nedelje su na rasporedu dva veoma jaka turnira u Bazelu i Beču. U nekim prethodnim sezonama, turnir u Bazelu je imao primat, ali Beč je povećavajući nagradni fond uspeo da privuče top igrače, te su sada ova dva turnira u apsolutnom egalu.
Ovo je deo sezone kada se treba kladiti na igrače koji imaju za šta da igraju. Do kraja sezone je ostao da se odigra masters u Parizu i završni masters kup u Londonu. Mi ćemo se ove i naredne nedelje bazirati na igrače koji se bore za plasman na završni masters kup. U ovom trenutku poznato je šest učesnika tog turnira, što znači da su u igri još dva mesta, a borba za ta mesta će biti velika.

U ovom trenutku za poslednja dva mesta se bore Aleksander Zverev, Mateo Beretini, Roberto Bautista Agut, David Gofan i Fabio Fonjini. Razlika između Zvereva koji drži sedmo mesto i Fonjinija koji je 11. iznosi 620 bodova. Verujte da je ovo nadoknadvo, jer je Zverev ispao u Bazelu, a svi ostali igrači su u igri i ima još masters u Parizu da se odigra.

Lista izgleda ovako:

7. Aleksander Zverev 2855
8. Mateo Beretini 2525
9. Roberto Bautista Agut 2485
10.David Gofan 2325
11.Fabio Fonjini 2235

Danas će na terenu igrati David Gofan i Mateo Beretini, i ako nas pitate imaju protivnike po meri.

ATP Bazel 15:00 David Gofan – Marin Čilić
ATP Beč 17:30 Mateo Beretini – Grigor Dimitrov

Gofan je po mnogima razočarao u Antverpenu, domaćem turniru, ali ko prati malo duže tenis zna da Belgijanac nikada nije napravio neki značajniji rezultat. U Bazelu kad god je igrao pravio je dobre rezultate i nema razloga da tako ne bude i ove nedelje.
Što se Čilića tiče i on igra dobro u Bazelu, ali njegova forma je katastrofalna ove sezone i ne može mu se verovati.

U Beču, Beretini ima po nama idealnog protivnika. Dimitrov je za nas jedno od najvećih razočaranja ove sezone. Čovek se potpuno pogubio i srozao na ATP listi. U prvom kolu je dobio Džumhura, ali dobiti Džumhura nije nikakvo iznenđenje. Beretini sa druge strane igra sezonu karijere i u dvoranskim uslovima koji njemu najviše odgovaraju sigurno može do pobede.

Ova dva para možete odigrati u dublu i to izgleda ovako.

David Gofan – Marin Čilić 1 1,55
Mateo Beretini – Grigor Dimitrov 1 1,70

Ukupna kvota 2,63

Možete probati i sa singlovima na blage hendikep gemove.

Singl 1: David Gofan – Marin Čilić HG1 -2,5 1,80
Singl 2: Mateo Beretini – Grigor Dimitrov HG1 – 1,5 1,85

Na vama je da odlučite koja opcija vam je bolja.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni. Ovo su logički tipovi, jer igramo na igrače koji imaju za šta da igraju. To naravno ne znači da će oni sigurno pobediti, ali po nama ima rezona ukazati im poverenje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.