četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOZI ZA KLAĐENJE – 23. MAJ

Turniri u Ženevi i Lionu se polako približavaju kraju, i svakako treba obratiti pažnju na one najveće favorite, je uskoro počinje Rolan Garos. Njihove ambicije su pod velikim znakom pitanja pa u najmanju ruku treba probati sa nekim iznenađenjem.

Mi smo se danas opredelilil za dva meča sa turnira u Ženevi.

18:00 Aleksander Zverev – Hugo Dalien Vuše od 19,5 gemova

Aleksander Zverev igra na svim mogućim turnirima ne bili stekao neko samopouzdanje. Naše mišljenje je da njegov problem nije forma već njegova glava koja je umislila da je top teniser, i da će mu se svi sklanjati. Nema ništa gore po mladog tenisera kada jako rano počne da pravi dobre rezultate, a ti isti rezultati mu udare u glavu. Setimo se samo koliko je Novaku Đokoviću trebalo da osvojio svoj prvi masters, pa prvi grend slem. Današnji tenis je dosta pao kada je kvalitet u pitanju, i za to mladi teniseri dolaze veoma brzo do visokog plasmana, koji je uglavnom štetan po njih koliko god to možda nekome zvučalo.

Danas Zverev igra protiv Daliena i to igrač koji bez ikakve dileme može da parira ovakvom Zverevu posebno na šljaci. On je klasični šljakaš koji igra samo na ovoj podlozi. Ovi uslovi u Ženevi su brzi, i igra se na nešto većoj nadmorskoj visini koja je podseća na onu iz Bolivije. Svi znako kako je u Boliviji i da je tamo vazduh baš razređen.

No, da se mi vratimo na samu igru. Mana kod ovog tipa jeste spor ulazak Daliena u mečeve. Po pravilu se muči sa servisom, ali kako meč odmiče on biva sve bolji. Verujemo da će moći da parira Zverevu koji u poslednje vreme po pravilu ima oscilacija.

Takođe, tu je i Rolan Garos iza ugla i apsolutno ne bi bilo iznenađenje kada bi Zverev danas izgubio.

19:30 Federiko Delbonis – Albert Ramos 1 1,90

Juče smo se dvoumili između Jarija i Delbonisa i nažalost izabrali ono pogrešno. Danas nećemo napraviti tu grešku, jer Delbonis igra sjajan tenis, a kvota je više nego dobra.
Ovde igramo na Delbonisa, jer je očigledno da Argentinac voli ove uslove u Ženevi. On je ovde ne tako davno igrao polufinale i četvrfinale, i ove dobre igre nikako nisu slučajnost.
Protiv Ramosa je odigrao devet mečeva, a rezultat je 5:4 za njega. Apsolutno igrač protiv kojeg može da se igra i koji voli dosta sporije uslove. Igramo na formu Delbonisa i na to što mu ovi uslovi baš prijaju, a i kvota je više nego vredna rizika.

Napominjemo da su ovo samo predlog koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje