četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOZI ZA KLAĐENJE 25. APRIL

Današnja ponuda iz sveta tenisa je više nego odlična pa ćemo predložiti više predloga. Čak i ženski tenis ima neke primamljive parove na koje bi mi stavili novac.

12:35 Dominik Tim – Haime Munar HG1 -3,5 1,65

Dominik Tim će u Barseloni igrati protiv domaćeg igrača Haimea Munara. Austrijanac je slabo odigrao u Monte Karlu, a ovde u Barseloni je dobio Švarcmana. Nije to bio bajan meč, ali kada je trebalo da se odigra kako treba Tim je bio pravi, i na kraju je slavio sa 6:3 6:3. Danas ga očekuje sličan tip igrača kao Švarcman i zato igramo na Tima. Munar je igrač koji ima veoma slab servis i previše je defanzivno orijentisan. Na šljaci jeste to u neku ruku vrlina, ali kada preterate sa defanzivom onda ste u milosti i nemilosti protivnika. Tim je veoma dobar šljakaš i on će svaku veću pasivnost znati da iskoristi.

Kad smo se već dotakli Munarovog servisa treba istaći da je Munar u prethodnih 7 mečeva na šljaci protivnicima ukupno dao 40 brejk lopti, što u proseku dođe skoro 6 po meču. To dovoljno govori koliko je njegov servis ranjiv, i Tim čak i ako bude imao loš start imaće šanse da se vrati.

Očekujemo laganu pobedu Tima pa smo se odlučili za hendikep gemove, a mnogo sigurnija varijanta je čista pobeda Tima koja se plaća kvotom 1,30 i dobra je za neki dubl.

14:00 Rafael Nadal – David Ferer manje od 20,5 gemova 1,65

Rafael Nadal će u trećem kolu turnira u Barseloni igrati protiv starog znanca Davida Ferera. Biće ovo meč pun emocija, jer njih dvojica imaju zavidnu prošlost na terenu, a uglavnom je dominirao Nadal. Ovo će vrlo verovatno biti poslednji meč za Ferera u Barseloni, jer on svojim stilom igre teško može da pripreti Nadalu. I sam je tokom prošle sezone pričao kako nema snage da igra duge u naporne poene, a da bi dobili Nadala to je neophodno. Nemojte vas začutiti nešto lošija partija Nadala protiv Lea Majera. Juče je duvao veoma jak vetar koji je Nadalu baš smetao. Davno nije viđeno da Nadal udara ramom forhend 3-4 puta u nizu. Nadamo se da će vreme danas biti bolje, a ako bude bilo Nadal će ovo dobiti bez većih problema.
Margina zahteva da Nadal napravi brejk po setu što je više nego realan scenario.

18:30 Anđelik Kerber – Andrea Petković 1 1,45

I za kraj smo ostavili jedan ženski meč koji se igra na turniru u Štutgartu. Gledaćemo nemački derbi u kojem će snage odmeriti Anđelik Kerber i Andrea Petković i mi ovde idemo na strani Kerberove. Anđelik Kerber je jedna od retkih igračica u ženskom tenisu koja ima neki kontinuitet rezultata. Retko joj se dogodi da izgubi od neke slabije rangirane teniserke i zato je pogodna za klađenje. Andrea Petković ima čime da pripreti Kerberovoj, ali mora mnogo toga da se poklopi da bi se to dogodilo. Veoma je labilna, kada uđe u seriju grešaka teško iz nje izlazi i mi tu vidimo šansu.

Još jedna jako bitna stvar za ovaj meč jeste spobzor. Ko ne zna Anđelik Kerber ima kompaniju Porše za sponzora, a isti taj Porše je sponzor celog turnira. Iz ovoga se može zaključiti da Kerber ima nešto veću obavezu i bila bi katastrofa da ispadne na samom startu turnira.

Mečevi na koje treba obratiti pažnju:

Su Veu Hsieh – Naomi Osaka više od 20,5 gemova 1,72
Grigor Dimitrov – Nikolas Jari više od 21,5 gemova 1,69


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje