petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOZI ZA KLAĐENJE 25. MAJ

Danas su ostala da se odigraju još finala u Ženevi i Lionu. U ovom članku ćemo najaviti oba finala, onako u kratkim crtama uz neki predlog za klađenje.

Finale ATP Lion:

Francuz u finalu turnira u Francuskoj to već sada nije iznenađenje. Iznenađenje jeste Perova igra koja je u poslednje vreme više nego solidna. Ovaj momak kada mu se igra tenis, on može da se nosi sa bilo kojim teniserom na svetu tu nema dileme. Per je stvarno u dobroj formi, pre ovog finala osvojio je jedan čelendžer i čini se da je formu tempirao u pravo vreme.
Nema oscilacija, nema suludih drop šotova, lomljenja reketa i svega što je karakteristično za njega.

Što se Feliksa tiče jako mlad teniser, ali neverovatno je koliko ima zrelosti u njegovoj igri. Ovo će mu biti treće finale ove sezone i jasno je da ima svoju šansu. Veoma jak u polju i u glavu, a glavna mana servis koji može još mnogo da napreduje.

Dakle, u finalu imamo dva igrača koji igraju sjajan tenis. Biće dugačkih razmena, mnogo nadmudrivanja, a over se nameće kao prava pocija.

Finale ATP Ženeva:

U finalu Ženeve gledaćemo duel između Aleksandera Zvereva i Nikolasa Jarija. Zverev nas je ove nedelje ispoštovao par puta, ali nas je zato Jari zakopao svaki put.

Zverev je posle mnogo muka uspeo da se plasira u jednom finale. Neophodne su mu pobede, jer je jasno da je momak klonuo nakon loših rezultata. Pritisak koji oseća je veliki i čini se da on ne može da se nosi sa njim.

Jari je posle lošeg starta sezone konačno proigrao. Zaista je pobeđivao bez ikakvih problema, a izgleda da mu ovi uslovi u Ženevi baš prijaju. Nešto veća nadmorska visina daje snagu njegovom servisu koji radi veoma dobro ove nedelje. Igra bez trzavica, brejk šanse koristi momentalno, a potvrda njegovih dobrih igara u Ženevi jeste plasman u finale bez izgubljegno seta.

U ovom finalu ipak će mnogo toga zavisiti od Zvereva. Iako je mlađi Zverev je dosta iskusniji u ovakvim mečevima. Jari još nema titulu, i sigurno će biti nervoze u igri. Zverev bi to morao da iskoristi i osvoji titulu koja će mu uliti samopouzdanja pred nadolazeći Rolan Garos.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje