utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – Četvrtak 8. April

Osmi april za sobom donosi pregršt teniskih mečeva. Mi smo konkretno danas izdvojila dva, na koja ćemo staviti novac.

ATP Marbelja: 15:00 Kasper Rud – Đanluka Mager

Osmina finala turnira u Marbelji donosi duel između Norvežanina Kaspera Ruda i Italijana Đanluke Magera. Favorit za prolazak u narednu rundu je Rud, čija se pobeda plaća kvotom 1,55.

Apsolutno se slažemo sa ovom kvotom, a da su okolnosti dobre ova kvota bi sigurno bila dosta manja. Rud je pre neku nedelju predao u Akapulku Zverevu zbog povrede ručnog zgloba. Postojala je određena bojazan oko njega, ali pošto je Nadal objavio na instagramu da je trenirao sa Rudom, to je znak da je sve u redu. Kada trenirate sa Nadalom, tu maltene nema razlike u odnosu na meč, a ako je Rud to uspeo da izdrži onda je spreman za meč.

Mager je ovde precenjen, jer je osvojio čelendžer u Marbelji prethodne nedelje koji nije trebao da osvoji. Imao je sreće da neki igrači nisu imali tako velike ambicije, jer su imali kvalifiakcije baš za ovaj turnir. Rud je za klasu jači igrač i trebalo bi to da opravda i na terenu.

Predlog za klađenje: Pobeda Ruda 1,55


Čelendžer Oeiraš: 15:00 Miša Zverev – Tiago Kakao

Drugi meč koji nam je zapao za oko je sa čelendžera u Portugalu. Snage će odmeriti iskusni Nemac Miša Zverev i domaći teniser Tiago Kakao. Prema kladionicama favorit je Zverev, ali kako se početak meča približava tako se kvote sve više menjaju, te nas ne bi začudilo da početka meča Kakao bude favorit.

I mi se apsolutno slažemo sa tim trendom. Oduvek smo govorili da treba pružati domaćim teniserima šansu na čelendžerima, jer em što ima muljanja, em nema kvaliteta, a ti igrači to znaju da iskoriste. Taj isti Kakao je prethodne nedelje igrao četvrtfinala u kojem je poražen od Kolara, koji je kasnije osvojio titulu. Pobeđivao je neke igrača,a da su ga kladionice maksimalno potcenile, ali to očigledno više nije slučaj. Portugalac je pun samopouzdanja i sigurno ima šansu za prolaz u narednu rundu.

Što se Zvereva tiče, postavlje se pitanje zašto ovo sebi radi, i zašto se ovako muči. Njegove najbolje godine su odavno prošle, a ovako samo kalja svoje ime. Njegova servis volej taktika ne prolazi, a to posebno dolazi do izražaja na jako sporoj šljaci kao što je ova u Portugalu. Očigledno je da Nemac nije fizički spreman i da ne može da igra duge mečeve kakvi su inače na šljaci.

Sve u svemu, po nama vredi probati sa Kakaa, jer je kvota fenomenalna, a i ima svoje pokriće.


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje