petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – Sreda 16. Jun

Mariuš Kopil iz Rumunije ide u na crnu listu. Prodao nas je baš ružno poslednja dva puta kada je trebao bez problema da odradi posao. Mi nastavljamo sa sezonom trave, a akcenat stavljamo na ženski tenis. Zašto? Za razliku od muškog tenisa gde su margine otišle na gore za po 2-3 gema, kod žena je stanje ostalo nepromenjeno i to treba iskoristiti.

Ima dosta favorita koji ne znaju da igraju na travi, što dovodi do toga da one mizerne kvote budu najteže za pogoditi. Mi smo nešto dublje analizirali rezultate i došli do neverovatnog zaključka. Igra koja je i tekako zahvalna za klađenje je prvi set 9+ gemova. Ova igra dozvoljava brejk po setu i dolazi u visokim procentima. Kvota na ovu igru iznosi 1,40 u proseku, što je idealno za pravljenje dubl tiketa. Evo šta smo otkrili.

WTA Birmingem: 13/15 setova koji su otišli u 9+
WTA Berlin: 10/12 setova koji su otišli u 9+

Kao što vidite, jako jako visok procenat prolaznosti i samo treba pažljivo odabrati i naravno gledati mečeve. Naravno, ovaj procenat mora da padne, ali svejedno on pokazuje koliko na ovome može da se ostvari neki profit. U skladu sa tim mi smo rešili da se danas oprobamo sa jednim dublom.

Belinda Benčić – Petra Marić PS9+ 1,40
Dona Vekić – Kamila Đorđi PS9+ 1,40

Ukupna kvota 1,96

Naravno, ako vam je ova igra možda rizična ove mečeve možete probati i sa čistim over gemima.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje