četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – Utorak 2. Mart

S obzirom da je teniska ponuda baš bogata u ovom članku ćemo izdvojiti nekoliko parova koji su po nama vredi klađenja. Ponuda je baš obilata i ne može se postići da se svaki meč posebno analizira.

WTA Doha: 14:00 Kristina Pliškova – Anastasija Pavljučenkova

Turnir u Dohi je sada već tradicionalno jak. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Kristina Pliškova i Anastasija Pavljučenkova gde tipujemo over gemove. Margina možda jeste više, ali i te kako dostižna. Ovo bi po svemu sudeći trebao da bude meč pun oscilacija, jer je na terenu Pliškova. Bukvalno će sve zavisiti od nje, jer je ona taj tip igračice koja igra na sve, ili ništa. Kada prolazi onda to izgleda zastrašujuće, ali kada ne ide onda je negledljivo.

S obzirom da je odradila sjajno tri meča kroz kvalifikacije treba očekivati njenu dobru stranu, što će ovaj meč uvesti u egal i nadamo se neizvestan meč.

Predlog za klađenje: VIše od 20,5 gemova 1,60


ATP Roterdam: 14:00 Žeremi Šardi – Igo Umber

Jako jako interesantan meč koji nam „smrdi“ do bola. Umber je favorit sa kvotom 1,40, ali ta kvota ima mnogo začkoljica. Umber je izgradio ime na mečevima u dvoranskim uslovima, ali postoji VELIKO ALI. Verovali, vi ili ne Umber tokom svoje karijere u dvoranskim uslovima protiv sunarodnika koji je u top 50 nije odigrao nijedan meč. Da, da dobro ste pročitali i zato spominjemo to ALI. Veliki deo pobeda je sa čelendžera u Francuskoj koji jesu po prirodi jaki, ali ne mogu se porediti sa ATP nivoom. Šardi igra odlično od početka sezone, ovde je prošao veoma jake kvalifikacije i ne bi trebao da bude toliki autsajder. Umber nije igrao ništa specijalno u Monpeljeu pa treba očekivati jedan serverski neizvestan meč.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,60


ATP Buenos Ajres: 15:35 Đanluka Mager – Salvatore Karuso

Karuso nakon sjajnog Australijan opena gde je imao Fonjinija u šaci dolazi u Južnu Ameriku. Ovo mu je prvi meč na šljaci pa treba biti oprezan. Ipak, ova kvota koja je veoma primamljiva je po nama vredna rizika, jer Mager ne igra ništa specijalno. Očekivalo se mnogo više od njega u Kordobi gde mu uslovi (velika nadomrska visina) baš prijaju, a on je ispao u prvoj rundi. Mager ove sezone ima 2-4 što je loše i mi ne vidimo razlog zašto da se ne pokuša sa Karusom po sasvim pristojnoj kvoti.

Predlog za klađenje: Pobeda Karuza 1,65


15:35 Andrej Martin – Lukaš Klein

Dramatičan meč u najavi bez ikakve sumnje. Klein je prošao kvalifikacije superiorno, ali sada dolazi glavni žreb koji je potpuno druga priča. Martin je imao jako tešku nedelju u Čileu pa je poraz u prvoj rundi Kordobe bio očekivana. Realno gledano imao je dosta vremena da se odmori i pripremi za ovaj turnir. Kvote po našem mišljenju nisu postavljene kako treba i to ćemo pokušati da iskoristimo.

Predlog za klađenje: Martin ne gubi sa tri i više gemova razlike 1,72


Napominjemo da su ovo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost. Preporuka je da se predlozi isprate u singlu, ili eventualno da se raspišu u dublovima.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje