petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – Utorak 4. Maj

Današnja teniska ponuda je više nego solidna i treba je iskoristiti maksimalno, ali pre svega pametno. U prvi plan ide svakako masters u Madridu, ali za oko nam je zapao jedan meč sa čelendžera.

U ovom članku biće više predloga, pa vi samo odaberite da li ćete igrati u singlu, dublu, ili sve na jedan tiket.

12:30 Aleksej Popirin – Jan Lenard Štruf 2 1,75

Egal kvote sa razlogom. Štruf je prethodne igrao finale Minhena i to je jedina začkoljica koja nas kopka. Da mu je danas protivnik bilo koji drugi sem Popirina, vrlo verovatno bi ovo zaobišli. Par je težak za prognozu, ali verujemo u Štrufa. Bez obzira što je poražen u finalu Minhena, on ne može biti nezadovoljan, jer je igrao prvo ATP finale u karijeri. Popirin prosečan na šljaci sa mnogo oscilacija, a to se pre svega odnosi na servis. Mišljenja smo da bi Štruf to mogao da iskoristi.


15:05 Bautista Agut – Ćekinato HG1 -3,5 1,70

Čist kec je zicer, ali se plaća smešnom kvotom. Ćekinao je igrač koji igra baš slabo u poslednje vreme. I one mečeve koje treba da dobije lako, u kojima je veliki favorit uglavnom zakomplikuje. Čist primer je jučerašnji meč protiv Baene. Agut je top 10 igrač bez ikakve sumnje i Ćekinato sa njegovom dosadnom linijaškom igrom ne može da mu naudi. Sve zavisi od Aguta, a pošto igra u domovini za očekivati je da bude na nivou.


16:30 Beretini – Fonjini /Fonjini set 1,85

Ahahahahahahahahahhahaha, ovako moramo započeti analizu, jer ova kvota izaziva ovaj smeh. Limitiran igrač poput Beretinija da bude favorit sa 1,30 kvotom protiv jednog Fabia Fonjinija, pa vi mora da se šalite. Razlog za ovu kvotu je titula Beretinija u Beogradu. Taj turnir u Beogradu je u najgorem slučaju bio jad i beda, i da nije igrao Đoković niko ne bi čuo za njega. Beretini ništa specijalno nije prikazao te nedelje, tako da ova kvota apsolutno nema pokriće. E sad, sve zavisi od Fonjinija i njegove glave. Mišljenja smo da će danas biti onaj pravi, jer igra protiv sunarodnika, a to uglavnom budu ono najbolje u njemu.
Igrački gledano Fabio je za klasu jači igrač, tako da ova kvota ima ogroman value koji se ne propušta.


Čelendžer Prag: Paulson – Martin /Paulson set 2,30

Jako jako zanimljiv meč koji se igra na čelendžer u Francuskoj. Endru Paulson je domaći igrač iako mu ime ne liči na češko i danas igra protiv Slovaka Andreja Martina. Kada god nalete ovi čelendžeri, mi smo za to da se prilika pruži domaćem igraču, posebno u ovakvim slučajevima kada igra se prosečnim teniserima kakav Martin jeste. Ono u šta se mi uzdamo jeste jako loš servis Martina. Ako pogledamo sve njegove mečeve na šljaci, Slovak je u zbiru protivnicima dao čak 124 brejk lopte na 16 mečeva. U to u proseku iznosu 7,75 brejk lopti po meču, što je mnogo čak i za WTA tur.

Protiv tako slabašnog servisa Paulson će sigurno imati neku šansu da ovaj meč zakomplikuje, a ko zna možda i pobedi po ovoj vrhunskoj kvoti. I ovde value postoji i mi ćemo pokušati da ga iskoristimo.


Napominjemo da su ovo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje