četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Richard Gasquet – Gael Monfis

Richard Gasquet je 27. na ATP listi i ima 31. godinu.
Na turniru u Eatsbourneu u dosadašnja 3 meča, izgubio je samo 1 set i to je bilo protiv Frances Tiafoe koji je na papiru bio i najlakši rival. Moje mišljenje je da je Gasquet imao mnogo sreće protiv Tiafoe. Najviše se to odnosi na drugi set, koji je Gasquet dobio sa 7:4 u Tie Break….
Sledeći protivnik mu je bio Kevin Anderson. Sjajan teniser koji se oslanja na snažan prvi servis ali 2 puta je ispustio servis gem i to na takav način da nije uspeo da uzme niti jedan poen.
Naredni rival mu je bio još jedan ‘bombarder’ na servisu John Isner. Bio je to vrlo zanimljiv meč gde je Gasquet odigrao jako pametno. Dva puta je oduzeo servis svom rivalu u njegovom prvom servis gemu i onda odlično servirao do kraja meča.

Gael Monfis nije izgubio niti jedan set ali imao je jedan meč manje.
Prvo je stradao mladi Norrie sa 2:0 u setovima, a onda je na red došao Bernard Tomić koji se držao samo u prvom setu, da bi u drugom izgubio 6:0.

Ovo će biti Francuski derbi u polufinalu na turniru u Eastbourneu. Moje mišljenje je da je Gasquet trebao da ispadne još u prvom kolu, nekako se provukao ali mislim da se danas neće provući pored sjajnog defanzivca Monfisa.

Predlog: 2 @ 2.00

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje