četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Statistika i informacije za klađenje

Pametan kladioničar zna kada da stane, i zna kada treba napraviti pauzu. Početak sezone za nas nije bio loš. Bilo je dobitnih i nedobitnih predloga, a ono što je najbitnije jeste to da je ostvaren neki profit što je i cilj. U ovom trenutku došlo je do nešto lošije serije koja traje duže nego inače, i iz tog razloga malo ćemo promeniti format teniske rubrike.

Od sada pa nadalje u ovoj rubrici će biti više informacija i statistike koje će vama pomoći da odabrete prave predloge, jer je nama potrebna mala pauza da se „restartujemo“.

1) Karen Kačanov je svoje juniorske dane proveo upravo u Barseloni. Tu je krčio svoj teniski put i sigurno je da mu je ovaj turnir vrlo drag. U dva nastupa do sada stizao je do trećeg kola 2016. godine i četvrtfinala 2017. godine. U odnosu na taj period dosta je napredovao tako da možda može i do samog kraja.
Forma mu je na zavidnom nivou, i što je najbitnije nema velikih kikseva. Jedini poraz koji je se može uvesti kao kiks jeste poraz od Evgenija Donskoja u Indijan Welsu. Ostali poraze je doživeo od top igrača kao što su: Nadal(Monte Karlo), Kevin Anderon (Majami), Luka Pui (Dubai), Filip Kolšrajber (Roterdam), David Gofan (Monpelje) i Hunan Martin Del Potro (Ouklend i AO).
Kada su igre na šljaci u pitanju prošle sezone je na samo jednom turniru ispao u drugom kolu, i to je bilo protiv Davida Gofana na mastersu u Madridu.
Igra dobro, može se reći da je pouzdan pa bi mogao na neki tiket.

2) Stefanos Cicipas je mlada teniska nada. Ono što njegove mečeve obeležava je neizvenost u velikoj većini slučajeva. Talenta ima, ali iskustva nema i to ne može da kupi već mora da prođe sve kroz to. Njegovi mečevi uglavnom idu u over, a statistika kaže da je do sada odigrao 14 od ukupno 21 mečeva na kojima je bilo preko 21,5 gemova. S obzirom da igra protiv Švarcmana koji takođe igra tesne mečeve sve sluti na još jedan over.

3) Anđelik Kerber je domaća igračica u Štutgartu u bukvalnom smislu te reči. Spoznor turnira je Porše, a Porše je ujedno i njen sponzor (to se može videti na njenoj majici). Nesreća po nju je što igra protiv Petre Kvitove koja ju je dobila u Fed kupu relativno lagano. U međusobnim duelima Kvitova vodi sa 6:5, ali kada se igra na šljaci Kerber ima prednost od 2:1.

4) Rafael Nadal je apsolutni vladar turnira u Barseloni. Do sada je ovaj turnir osvojio deset puta, a s obzirom kako igra vrlo verovatno biće i jedanaesti. On što je nama zapalo za oko jeste da je u Monte Karlu samo Dimitrov uspeo da mu uzme četiri gema u setu. Ova šljaka u Barseloni je još sporija od one u Monte Karlu, a to naravno još više pogoduje Nadalu.

5) Albert Ramos Vinolas je domaći igrač ovde. Živi blizu Barselone i brani četvrtfinale od prošle sezone. Ipak, njegove igre su jako loše ove sezone plus igra protiv Dutre Silve koji je više nego solidan šljakaš.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje