sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Statistika i informacije za klađenje (Subota)

Vikend je, a to znači da se teniski turniri koji su počeli ove nedelje približavaju kraju tačnije danas su na raspordu polufinala. Mečeva je malo pa samim tim i nekih zanimljivih tradicija i informacija nema mnogo.

1) Rafael Nadal – David Gofan

Kao što znate Nadal je 10 puta bio šampion Barselone što automatski znači da je 10 puta igrao i polufinale. Od tih 10 polufinalnih mečeva na sedam je došao over kada je margina od 18,5 gemova u pitanju, a svaku put je bilo preko 17,5 gemova.
S obzirom da kladionica Maxbet ima u ponudi marginu od 17,5 gemova trebalo bi probati istu.
David Gofan je igrač koji može da parira Nadalu i na šljaci u to nema sumnje pa zažto se tradicija ne bi nastavila.

2) Koko Vandevej – Karolin Garsija

Plasman u polufinale turnira u Štutgartu je najveći uspeh Koko Vandevej kada je neki turnir na šljaci u pitanju. Opšte je poznato da ona ne voli da igra na šljaci, jer joj je kretanje otežano zbog njene konstitucije. Ipak, ovde u dvoranskim uslovima Štutgarta servis radi veliki deo posla pa je napravila veliki uspeh.

Koko Vandevej je od 2011. godine pa na ovamo igrala samo jedno četvrtfinale turnira (misli se na šljaku), i to se dogodilo na mastersu u Madridu. Naravno je bilo u Madridu, jer su i tamo uslovi nešto brži. Na ostalim turnirima nikada nije išla dalje od drugog kola i to dovljno govori kakve su njene igre na šljaci.
Danas za protivnicu ima Garsiju koja se najbolje snazali upravo na šljaci, koja je već izacila igračice poput Šarapove i Svitoline i na kvotu od 1,85 svakako vredi probati na nju.

3) Stefanos Cicipas – Pablo Karenjo Busta

Stefanos Cicipas je ove sezone odigrao 24 meča i na 16 mečeva je došao over kada je margina bila 21,5. Na to treba reći da je na još tri meča bilo tačno 21 gem što dovoljno govori kako se kreću njegovi mečevi. Jučerašnji meč je trebao da ode lagano u over, ali Dominik Tim je rešio sam sebe da uništi. Cicipasa čeka Busta koji ne poklanja mnogo tako da bi ovaj meč mogao da ode u over, ali to ostavljamo vama da odlučite.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje