četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Statistika i informacije za klađenje (Utorak)

Iako je danas 1. maj dan kada se ljudi opuštaju uz roštilj i pivo mi ne prestajemo sa radom, a ne da nam mira ni ova bogata teniska ponuda. Evo nekih korisnih informacija za danas.

1) Aleksandra Krunić – Lara Aruabarena

Aleksandra Krunić vuče povredu leđa još od turnira u Čarlstonu. U Čarlstonu u meču protiv Kiki Bertens imala je problema sa leđima zbog kojih je tražila pomoć fizioterapeuta. Ispala je odmah u prvom kolu na zelenoj šljaci. Nakon toga igrala je u Istanbulu gde je uspela da prođe prvu rundu, ali u drugom kolu protiv Sakari pojavio se isti problem zbog kojeg je kasnije predala u dubl konkurenciji. Mi smo mišljenja da taj problem nije rešen čak šta više nije nam jasno zašto Kurnićeva muči sebe. Njen stil igre nikako ne može da ublaži tu povredu, jer za svaki poen mora mukotrpno da radi. Servis joj je inače slab, a ko zna na šta će to da liči sa rovitim leđima.
Kada se sve ove činjenice uzmu u obzir Aruabarena mora biti favorit.

2) Klasen/Ram – Hjuit/De Minaur

Hjuitu je očigledno dosadno u penziji pa je rešio da se vrati na teren. Igraće dubl sa De Minaruom u Eštorilu, ali na njihovu nesreću naleteli su na Klasena i Rama dubl koji je bio u top 10 društu. S obzirom na zarđalost Hjuita i neiskustvo De Minaura u dublu veliko iznenađenje bi bilo ako Klasen i Ram ne bi pobedilli.

3) Marko Ćećinato – Fabio Fonjini

Marko Ćećinato je uz Nadala igrač koji je odigrao najviše mečeva u protkelom periodu. Igra zaista dobro, a to potvrđuju i njegovi rezultati. Ćećinato je osvojio čelendžer u Alikanteu, igrao drugo kolo mastersa u Monte Karlu, a prošle nedelje je osvojio turnir u Budimpešti. Mnogo je ovo mečeva za njega i umor će ga sigurno stići. Njegov današnji protivnik je Fabio Fonjini koji odlično igra na šljaci i mogao bi da iskoristi umor koji sigurno postoji kod Ćećinata.

4) Nikolas Jari – Leonardo Majer

Nikolas Jari jedan od poželjnijih igrača za odigrati over gemove. Do sada ove godine je odigrao 19 mečeva i na 12 je bilo više od 22,5 gemova. Sa druge strane ni Leo Majer ne zaostaje po ovom parametru, jer je over na margini od 22,5 gemova došao na 11 mečeva od 18 koliko ih je Leo Majer odigrao.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje