četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis, WTA Stanford: predlozi za 3. avgust

Danas se nastavljaju takmičenja na WTA turniru Stanfordu u Kaliforniji. U predhodnom članku o ovom turniru smo govorili o istoriji ovog turnira, o ovogodišnjem turniru i ostavili smo 3 predloga za 1. kolo i imali 100% učinak. Večeras je na programu 2. kolo, a evo i naša 2 predloga:

20:00 C. Bellis – V. Cepede H1 (-1.5) kvota @1.65 (Beliš smo tipovali i u 1. kolu, a danas će imati daleko lakši zadatak. Igra protiv Paragvajke Veronike Cepede, kojoj više odgovara sljaka kao podloga, a koja je u 1. kolu bila bolja od domaće takmičarke Ah sa 2:1. U 1. kolu Beliš je slavila protiv Alis Korne sa 2:0 po setovima 6:3, 6:2. Nošena domaćom publikom i danas treba očekivati novu laku pobedu Belišove).

22:00 K. Bondarenko – P. Kvitova H2 (-1.5) kvota @1.45 (Kvitova se posle 6 meseci povrede vratila tenisu osvajanjem turnira na njoj omiljenoj travi u Birmingemu, a na Vimbldonu je neočekivano zaustavljena u 2. kolu od strane M. Brengl. Ovo joj je treći turnir od povratka, a u 1. kolu je bila slobodna, dok je Bondarnko bila bolja od veteranke Sčioavone sa 2:0. Do sada je 2-2 u međusobnim kršajima, ali se nisu sastajale još od 2012. godine. Kvalitet je na strani Kvitove koja ne bi trebala da ima probelema i za očekivati je njen lak prolaz u narednu fazu takmičenja).

Kvote su preuzete iz sportske kladionice Maxbet

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje