četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenzija na meču Oklahome i Golden State-a

I pored toga što je bivši igrač Oklahome koji je sasvim legitimno prošlog leta otišao u Golden State, u organizaciji Thundera viđen je kao izdajnik. Kevin Durant sinoć nije nastupao na meču njegovog bivšeg i sadašnjeg tima, a tenzije su svejedno bile prisutne u Chesapeake areni.

Pri jednom podbacivanju lopte tik pred kraj prvog poluvremena, Stephen Curry i Semaj Christon ušli su u koškanje zbog kojeg su dobili po tehničku grešku. U celo gurkanje umešali su se i Russell Westbrook i Draymond Green koji su takođe zaslužilili tehničke.

„Bila je normalno podbacivanje, a ja sam osetio da me on (Christon) gura. I on je nastavio sa tim gurkanjem dok sam ja pokušavao da stanem na liniju dodavanja prema Russellu, i stvari su postale nezgodne u jednoj netipičnoj situaciji“ – rekao je Curry.

„Mislim da je Curry hteo da uznemiri Semaja i pokušao da ga gurne, i ja sam stao između njih. Kada vidim da nešto ide protiv mojih saigrača, uvek ću im pomoći“ – izjavio je Westbrook.

https://www.youtube.com/watch?v=a_fnemO3-rY


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje