sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Terzić govorio o ostanku Milojeviću i dugu Zvezde

Generalni direktor Crvene Zvezde, Zvezdan Terzić je u intervju za Sportski žurnal, govorio na dve teme, da li ostaje Milojević na klupi crveno – belih i koliki je trenutni dug Crvene Zvezde.

Za Milojevića se nada da će ostati iako su šanse male:

Milojević ima ugovor do 2020. godine, zašto bih postavljao pitanje da li ostaje ili ide dok nismo završili sezonu. Zacrtali smo da osvojimo duplu krunu i idemo ka tom cilju. Obavili smo Mrkela i ja razgovor sa Milojevićem, jasno smo mu stavili do znanja da želimo da ostane. Isto tako smo svesni da Zvezda donosi veliki pritisak, pa mu je u određenim momentima dolazila misao da ode na kraju sezone. Hoćemo da se sve smiri, pa da pričamo. Razumem Milojevićeve reakcije kao čoveka, da je možda lakše na drugom mestu. Zvezda melje. 

Za Vladana Milojevića su zainteresovani Gvandžu R&F iz Kine i Al Ain iz Emirata. 

Terzić je dodao i da trenutak dug Crvene Zvezde iznosi 14 miliona evra:

Oko 14 miliona evra. možemo da ga smanjimo bržim tempom, ali to nije pametno da se čini na štetu snage ekipe. Svi najveći klubovi duguju, a ulaganje u tim generiše nove prihode. Pre pet godina Zvezda je bila mrtav klub. Nije problem što je dug bio 54 miliona, nego što je opterećivao poslovanje.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje