četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Teško gostovanje za lidera šampionata

Prvi meč 21. kola odigraće Atalanta i Napoli.

Atalanta je nakon sjajne prošle sezone i plasmana u ligu Evrope pretrpela bojne promene u ekipi u vidu odlazaka.Ipak i pored svih odlazaka Gasperini je napravio jednu sasvim kvalitetnu ekipu koja dobro gura na tri fronta ove sezone. U ligi su trenutno na 7mom mestu sa 30 bodova, “ prezimili “ su u Evropi,a kao šlag na tortu došao je plasman u polufinale Italijanskog kupa. Upravo su u prethdnoj rundi izbacili današnjeg rivala Napoli.Oni su jedna domaćinska ekipa. Iz Bergama se teško odnose bodovi ove sezone. Posebno to važi za velika imena Italijanskog fudbala. Protiv njih Atalanta igra posebno motivisano.

Napoli takođe ima sjajnu sezonu za sad. Nisu uspeli da se plasiraju u narednu fazu Lige Šampiona,ali će takmičenje nastaviti u ligi Evrope. Iz kupa su ispali od Atalante. Ipak se čini da su to sve nevažne stvari. Njihov jedini i osnovni cilj ove sezone jeste skudeto. Trenutno su lideri šampionata i sve će karte baciti na seriju A. Sari je napravio jedan dobar tim igraju brz, napadački, efikasan fudbal. Ipak imaju i jednu slabost. Najveća slabost ove ekipe je što nemaju “ plan B “, jednostavno igraju samo jedan stil igre i kada krene po zlu nemaju odgovor,a to se najbolje videlo protiv Juventusa. Problem im je i klupa,jer tu nema nekog kreativnog igrača koji bi mogao da promeni stanje na terenu. Upravo zbog toga se i radi na dovođenju ofanzivnih igrača u ovom prelaznom roku.

Izostanci:

Atalanta na ovom meču neće imati problema sa sastavom,ali na klupi neće sedeti Gasperini zbog suspenzije koju je dobio.

Što se tiče Napolija dobra stvar je što su Gulam i Milik krenuli sa treninzima i moguće je da budu na klupi, dok je Hamšik usled virusa propustio par treninga ove nedelje.

Tradicija: Atalanta ne leži Napoliju, pogotovo u Bergamu. Napolitanci na poslednjih 5 gostovanja na ovom stadionu pobedili samo jednom.

Predlog za klađenje: Duel dva tima koja igraju efikasan, napadački fudbal. Trebalo bi da bude golova i to na obe strane.

Tip: GG @ 1.75 (maxbet)

Povezani članci

3 Komentari

    • Pre svega da se izvinim, tek sam sad video poruku. Pošto nema smisla da sad pričam o ovoj utakmici,rećiću vam generalno za sve lige, što se tiče kartona jer to zaista često igram na tiketima. Lige u kojima treba igrati kartone jesu pre svega Španska, Australijska u poslednje vreme sve više i Francuska. Italijanska liga nema toliko mnogo kartona,ali zavisi do meča i sudije naravno.
      Ja generalno kartone igram na livebetu u maxbetu i to ovako:
      prvenstveno čekam da granica padne na 3.5, eventualno 4.5 ako sam baš siguran. Čekam te granice,ili igram kartone na poluvremenu utakmica kada vidim kako se stvari razvijaju. Ukoliko Vas zanima mogu vam dati sajt gde možete pratiti koji sudija daje koliko kartona na mečevima,naravno mogu to napisati i u najavama za svaki meč nije nikakav problem,posebno kada je reč o Australiji.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje