sreda, 24. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Tiket dana – 13. januar 2020.

Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.


Ukoliko već niste, zapratite i našu Facebook stranicu i ostanite u toku sa vestima iz sveta sporta.


Poštovani čitaoci i dragi pratioci, TIKET DANA je sastavni deo našeg sajta još od marta 2017. godine, a sve do 1. decembra 2019. godine objavljivan je po principu 1 urednik – 1 predlog.

Zbog velikog broja tiketa na kojima smo padali za samo jedan par (ili neretko, gol) odlučili smo se na promene, te da od 2. decembra 2019. godine ”listiće” objavljujemo u drugačijem formatu.

Počevši od ponedeljka, tiket će svakog dana sastavljati drugi urednik (čije ime će biti navedeno ispod svih parova), što će vama dati mogućnost da se odlučite na to kojeg urednika ćete pratiti.


Portal Sportske Novosti je, i dalje, mnogo više od Tiketa dana. Na našem sajtu možete pronaći još mnoštvo korisnih kladioničarskih informacija iz fudbala, košarke, tenisa, hokeja i drugih sportova!


Pokušavamo da dostignemo 12.000 fanova na Facebook stranici. Podelite naše informacije i link našeg portala sa vašim prijateljima!


  • 15:00 Burnley – Sheffield 1 @1,60 (Engleska – Development League/Fudbal)
  • 18:05 Al Ahli – Abha 3+ @1,60 (S. Arabija – Professional League/Fudbal)
  • 20:00 Jong AZ – Oss 1X&2+ @1,55 (Holandija – Eerste Divisie/Fudbal)
  • 20:45 Parma – Lecce 1X&2+ @1,50 (Italija – Serie A/Fudbal)

Ukupna kvota: 5,95
Urednik: DušanFutog


Od svakog potencijalnog promašaja se unapred ”ograđujemo”, ponavljamo da se tiketi zasnivaju isključivo na ličnom mišljenju urednika, te vas pozivamo da neke od parova prepišete ukoliko to želite, a ukoliko ne, na našem sajtu možete pronaći mnoštvo drugih analiza koje vam mogu pomoći pri sastavljanju Vaše dobitne kombinacije. Parovi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!

Urednici sajta Sportske Novosti


Fotografija: Pixabay, by ”jarmoluk”

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje