Advertisement
MaxBet

Današnji dan u Londonu sa sobom donosi mečeve trećeg kola grupe “Bjern Borg”. Program u singl konkurenciji otvaraju Austrijanac Dominik Tim i Italijan Mateo Beretini. Kladionice favorizuju Tima sa kvotom 1,35, ali treba biti oprezan, jer ima dosta razloga zbog kojih bi danas Tim mogao da izgubi.

Ono na šta mi idemo jeste ispražnjenost Tima i manjak imperativa za pobedom. Austrijanac je u prva dva kola pobedio Federera i Đokovića i time obezbedio plasman u polufinale. Oba meča su bili zahtevna na fizičkom, ali i psihološkom planu. U oba meča Tim je igrao izvanredno i postavlja se pitanje da li Timu uopšte danas treba pobeda? Naše mišljenje je da ne treba, jer zna da je siguran učesnik polufinala i na njemu je da se odmori i bude svež za polufinalni meč.

Sa druge strane, Mateo Beretini nije igrao loše protiv Federera. Šta više, Italijan je pružio više nego pristojan otpor, a da je bilo malo više sreće i taj meč je mogao da zakomplikuje. Dvoranski uslovi su uslovi koji njemu najviše odgovaraju i on može da igra sa svima na ATP turu. Verujemo da će i on biti maksimalno rasterećen i da će iz te rasterećenosti pružiti solidnu partiju.

Dakle, Timu ne treba pobeda, Beretini sa druge strane želi da se oprosti od Londona pobedom i zaista vredi probati na njegovu pobedu. Mi smo oduvek bili za najsigurniju varijantu, a u ovom slučaju to je opcija da Beretini osvoji barem jedan set.

Predlog za klađenje: Beretini osvaja jedan set 1,85 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.