subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tim sa najefikasnijim mečevima protiv tima sa najneefikasnijim!

U okviru Premier lige Republike Irske, večeras se od 20:30 igra meč između ekipa Bray Wanderers i Limerick, u pitanju je duel 6.kola.

 

Bray Wanderesi su u dosadašnjih 5 kola pokazali da su sa igračima koji su ih pojačali, naročito u ofanzivnom delu tima napravili pun pogodak, do sada je tim zabeležio tri pobede i dva poraza, uz gol razliku 13:11, na domaćem terenu imaju skor dve pobede i gol razliku 7:4. Na svih pet mečeva prolazna je bila igra GG&3+.

Limerick se nalazi na devetom mestu ali sa utakmicom manje, imaju skor 1-1-2 i gol razliku 6:4. Na gostovanjima imaju jedna poraz, minimalnim rezultatom 1:0 od šampiona Dundalka.

Na poslednjih šest utakmica na stadionu Bray-a domaćin nije poražen od Limericka, ima 5 pobede i jedan nerešen meč, a poslednja 4 meča na ovom stadionu zavšena su uz najmanje dva pogodka.

Bray je na početku sezone pokazao da će igrati otvoren i napadački orjentisan fudbal na gol više, odlična pojačanja u veznom redu i napadu dala su rezultat ali tim i dalje lako prima golova, ukoliko želi da ostvari visok plasman, mora da slavi u mečevima protiv ekipa poput Limericka, kvota na pobedu domaćina danas je 2,05 , dok se kombinacija 1X&2+ koja je bila prolazna prethodna 4 puta kada su se ovi timovi sastali na stadionu Braya, plaća kvotom 1,63.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje