četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tip “0-2“ je bio dobitan 13 puta u nizu!

U noći između nedelje i ponedeljka,u terminu od 2 sata iza ponoći, odigraće se meč 18. kola paragvajske Primere Division između 12 de Octubrea i Nacional Asunciona.

12 de Octubre se pred poslednje kolo Aperture nalazi na 7. poziciji sa 21 osvojenim bodom, jer je u dosadašnjem toku sezone ostvario 5 pobeda, 6 remija i 6 poraza.

Nacional Asuncion ima 29 bodova i skor od 8 pobeda, 5 remija i 4 poraz pa u ovom trenutku zauzima 3. mesto na tabeli, sa bodom manje od drugoplasirane Olimpije.

Međusobne utakmice: 12 de Octubre – Nacional Asuncion (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete 12 de Octubrea i Nacional Asunciona moći ćemo da primetimo jedan veoma interesantan niz. Naime, ove dve ekipe su u poslednjih 12 godina odigrale ukupno 13 međusobnih utakmica, a ni na jednoj od njih nismo mogli da vidimo više od 2 gola.

Zahvaljujući tome svaki put je bio dobitan tip “0-2“, koji se danas plaća kvotom 1,70, dok je tip “1-2“ po kvoti 2,00 viđen na ukupno 10 od tih 13 utakmica. Šta vi mislite, hoćemo li i večeras gledati neefikasan okršaj?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje