Advertisement

Ekipe Puskas Academy i Mezokovesd-Zsory sastaće se ove nedelje, u okviru 27. kola mađarske OTP Bank Lige, a taj duel je na programu od 19 sati i 15 minuta.

Puskas Academy je na prethodnih 26 utakmica zabeležila 15 pobeda, 3 remija kao i 8 poraza zbog čega se uoči ovog duela nalazi na 2. poziciji sa 48 bodova.

Mezokovesd-Zsory, sa druge strane, ima 38 poena i zauzima 5. mesto na tabeli, s obzirom na to da je do sada zabeležio 10 pobeda, 8 remija i 8 poraza.

Međusobne utakmice: Puskas Academy – Mezokovesd-Zsory (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete ova dva tima moći ćemo da primetimo jedan vrlo interesantan niz rezultata, koji pokazuje da ni Puskas Academy ni Mezokovesd-Zsory nisu bili raspoloženi za postizanje golova.

Naime, njihove mreže su se na poslednjih 10 susreta zatresle svega 13 puta, što je bilo dovoljno za redovan prolaz tipa ”0-2” (1,85). Ukoliko pak mislite da ćemo konačno videti bar tri gola, tip ”3+” možete ispratiti po kvoti 1,85.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here