sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tip “3+“ je bio dobitan na prethodnih 16 susreta ovih timova!

Ovog vikenda počinje i kineska Super Liga, a prvi meč će se odigrati ove subote, od 12 sati i 15 minuta, kada će se sastati Guangzhou Evergrande i Shanghai Shenhua.

Guangzhou Evergrande je prethodnu sezonu završio na 1. poziciji sa ukupno 72 osvojena boda, jer je na 30 odigranih utakmica ostvario 23 pobede, 3 remija i 4 poraza.



Shanghai Shenhua je zauzeo 13. mesto na tabeli, ostvarivši 8 pobeda, 6 remija kao i 16 poraza. Nakon 30 odigranih kola ovaj tim je imao 30 poena.

Međusobne utakmice: Guangzhou Evergrande – Shanghai Shenhua (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na njihove prethodne okršaje primetićemo veoma impresivan niz rezultata, jer su Guangzhou Evergrande i Shanghai Shenhua na poslednjih 16 odigranih utakmica uspeli da postignu čak 55 golova.

Trebalo bi napomenuti da je tokom tog perioda svaki put bio prolazan tip “3+“, a ako mislite da će tako biti i na ovom meču, isti možete odigrati po kvoti 1,65.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje