subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tip “GG“ je bio dobitan 10 puta u nizu!

Sedamnaesto kolo prvenstva Ujedinjenih Arapskih Emirata donosi nam utakmicu između Al Ain-a i Al Fujairah-a koja će se odigrati od 17 sati i 15 minuta.

Al Ain je od početka ove sezone ostvario 7 pobeda, 6 remija i 3 poraza zbog čega se nakon 16 odigranih kola nalazi na 6. poziciji sa 27 poena.

Al Fujairah u ovom trenutku zauzima 12. mesto na tabeli, a do sada je uspeo da osvoji svega 10 bodova, ostvarivši 3 pobede, 1 remi kao i čak 12 poraza.

Međusobne utakmice: Al Ain – Al Fujairah (www.flashscore.com)

Utakmice između ove dve ekipe su u proteklih nekoliko godina postale prepoznatljive samo po jednoj stvari, a to su golovi, s obzirom na to da smo na poslednjih 10 susreta Al Ain-a i Al Fujairah-a imali priliku da vidimo čak njih 41 ili u proseku 4,1 gol po meču. Trebalo bi napomenuti i to da je na svakoj od navedenih 10 utakmica bio dobitan tip “GG“ (1,60), dok smo tip “3+“ (1,50), pa samim tim i “GG3+“ (1,90), videli čak 9 puta.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje