petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tip “GG“ je bio dobitan 13 puta zaredom

Ekipe Al-Ittihad i Al-Faisaly sastaće se ovog petka, sa početkom od 18 sati i 10 minuta, a radi se o utakmici 18. kola saudijske Professional League.

Al-Ittihad se posle 16 odigranih kola nalazi na liderskoj poziciji, sa ukupno 38 bodova – 4 više uz 2 meča manje od drugoplasiranog Al-Shababa. “Crno-žuti“ su do sada zabeležili čak 12 pobeda, uz 2 remija i 2 poraza.

Što se tiče njihovog današnjeg protivnika, Al-Faisaly ima svega 16 osvojenih poena i skor od 3 pobede, 7 remija i 6 poraza, a u ovom trenutku zauzima 14. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Al-Ittihad FC – Al-Faisaly (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete ovih ekipa, moći ćemo da primetimo jedan vrlo interesantan i pomalo neverovatan niz. Naime, na svakom od poslednjih 13 susreta Al-Ittihada i Al-Faisalya bio je dobitan tip “GG“ (1,65), dok smo tip “3+“ (1,55) mogli da naplatimo čak 15 puta na poslednjih 17 utakmica. S obzirom na to da su nam u poslednjih nekoliko kola mečevi i jednog i drugog tima obilovali golovima nastavak niza efikasnih partija svakako nije nemoguć scenario. Koliko golova vi očekujete?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje