petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tip “GG“ je bio dobitan na svakoj od prethodnih 12 utakmica!

Sa početkom od 19 sati i 30 minuta na programu je utakmica 1. kola izraelske Leumit League u kojoj će se sastati Hapoel Petah Tikva i Hapoel Afula.

Hapoel Petah Tikva je prošlu sezonu završila na 10. poziciji, što je drugo mesto u relegacionoj grupi, jer su na 36 utakmica ostvarili 12 pobeda, 11 remija i 13 poraza.



Hapoel Afula je imala skor od 8 pobeda, 12 remija i čak 17 poraza zbog čega je zauzela 14. mesto na tabeli, ali je u doigravanju uspela da obezbedi opstanak u eliti.

Međusobne utakmice: Hapoel Petah Tikva – Hapoel Afula (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete ova dva tima možemo da primetimo jedan neverovatan niz. Naime, na svakoj od poslednjih 12 utakmica, odigranih od aprila 2014. godine, imali smo priliku da vidimo golove u obe mreže.

Ako očekujete isti slučaj i na današnjem meču, tip “GG“ možete odigrati po kvoti 1,85, dok se za konačan prekid niza i tip “NG“ nudi kvota 1,80. Šta vi mislite, hoće li se i danas tresti obe mreže ili je navedenom nizu došao kraj?


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje