petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tip “GG“ je bio prolazan na 11 susreta u nizu!

Ekipe Deportes Iquique i Audax Italiano sastaće se ove subote, sa početkom od 16 časova, a taj meč će biti odigran u sklopu 14. kola čileanske Primere Division.

Deportes Iquique se uoči ovog kola nalazi na 16. poziciji, što je jedno mesto iznad opasne zone, a na svom kontu ima 11 bodova i skor od 3 pobede, 2 remija i 8 poraza.



Audax Italiano je do sada ostvario 4 pobede, 5 remija kao i 4 poraza, zbog čega sada ima 17 osvojenih poena. Ekipa se trenutno nalazi na 11. poziciji.

Međusobne utakmice: Deportes Iquique – A. Italiano (www.flashscore.com)

Međusobne utakmice ove dve ekipe su nam godinama unazad donosile veliki broj pogodaka, dok su se u većini slučajeva zatresle i obe mreže. To je konkretno bio slučaj na svakom od poslednjih 11 susreta, zbog čega je tip “GG“ bio redovna pojava tokom tog perioda, između oktobra 2014. i septembra 2019. godine.

Za nastavak tog navedenog niza i još jedan “GG“ nudi se kvota 1,60, dok se kontra-tip “NG“ plaća kvotom 2,25. Šta vi mislite, da li je ovo pravi trenutak za prekid niza ili će se ipak nastaviti?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje