petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tip “GG3+“ je bio dobitan 11. puta u nizu!

Prvo kolo belgijske Jupiler League donosi nam utakmicu između Kortrijka i Waasland-Beverena koja će se odigrati ove nedelje od 20 sati i 45 minuta.

Kortrijk je prošlu sezonu završio na 11. poziciji sa ukupno 33 boda, jer su na 29 utakmica zabeležili 9 pobeda, 6 remija i 14 poraza.

Sa druge strane, Waasland-Beveren je sezonu 2019-20 okončao na poslednjoj, 16 poziciji, ali je usled situacije oko koronavirusa ipak ostao deo elitnog ranga.



Što se tiče prijateljskih utakmica odigranih uoči nove sezone, Kortrijk je na teren izašao 5 puta i ostvario 2 remija i 3 poraza, dok je Waasland-Beveren pretrpeo poraz na svakom od 4 meča.

Međusobne utakmice: Kortrijk – Waasland-Beveren (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim okršajima ova dva tima, trebalo bi napomenuti da su nam utakmice između Kortrijka i Waasland-Beverena godinama unazad donosile veliki broj pogodaka.

Na poslednjih 11 susreta mreže su se zatresle čak 47 puta, a to je bilo i više nego dovoljno da svaki put prođe tip “GG3+“. Nastavak tog niza nam donosi kvotu 2,05.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje