četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tip “GG3+“ je bio dobitan na 7 vezanih mečeva

U okviru četrnaestog kola peruanske Lige 1 (Clausura) odigraće se meč između Universidad San Martina i Cusca, koji je na programu od 17 sati i 30 minuta.

Universidad San Martin je u dosadašnjem toku Clausure upisao 3 remija i čak 10 poraza zbog čega sada ima samo 3 boda i zauzima poslednje, 18. mesto na tabeli.

Cusco se, sa druge strane, nalazi na 16. poziciji. Na prethofnih 13 utakmica je osvojio 12 bodova, ostvarivši 3 pobede, 3 remija kao i 7 poraza.

Međusobne utakmice: U. San Martin – Cusco (www.flashscore.com)

Međusobne utakmice ovih dveju ekipa su nam godinama unazad donosile veliki broj pogodaka, što porvrđuje i podatak da su se na poslednjih 7 njihove mreže zatresle čak 27 puta ili prosečno 3,86 puta po meču. Zahvaljujući ovakvom nizu rezultata na svih 7 utakmica su bili dobitni tipovi “GG“, “3+“ kao i “GG3+“, a za njih se sada nude kvote 1,75, 1,95 i 2,35, redom. Šta vi mislite, hoće li nam susret fenjeraša doneti goleadu ili ćemo ipak gledati “tvrd“ meč?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje