četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tip kvote 7,00 je bio dobitan na 4 od poslednjih 6 utakmica!

Sa početkom od tačno 12 časova po našem vremenu odigraće se utakmica 15. kola južnokorejske K League 1 između Incheona i Seongnama.

Incheon se uoči ovog kola nalazi na poslednjoj, 12. poziciji, a na svom kontu ima 5 bodova te skor od 5 remija i 9 poraza.

Seongnam zauzima samo jedno mesto iznad današnjeg rivala, ali ima 9 bodova više. Do sada je ostvario 3 pobede, 5 remija kao i 6 poraza.



Na susretu ekipa koje su od početka sezone postigle najmanji broj golova u ligi teško da možemo videti prepune mreže, posebno ako uzmemo u obzir činjenicu da su i njihovi međusobni susreti pravo oličenje neefikasnosti.

Međusobne utakmice: Incheon – Seongnam (www.flashscore.com)

Na poslednjih 6 ligaških utakmica između Incheona i Seongnama mogli smo da vidimo samo 2 gola, dok se na čak 4 meča ni jedna mreža nije zatresla.

Što se tiče često viđenih tipova, “0-1“ (2,65), “0-2“ (1,55) i “NG“ (1,70) su tokom tog perioda bili dobitni svaki put, dok je čak 4 puta bio prolazan i “TR 0:0“ (7,00).


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje