petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tip “NG“ je bio dobitan na 12 utakmica u nizu

Sa početkom od 15 sati po našem vremenu odigraće se utakmica 5. kola ruske Premier Lige u kojoj će snage odmeriti moskovski CSKA i Ahmat iz Groznog.

CSKA Moskva u ovom trenutku zauzima 8. mesto na tabeli, dok na svom kontu ima 6 poena te skor od 2 pobede i 2 poraza, bez remija.

Što se tiče gostujućeg tima, Ahmat ima isti broj bodova i skor kao i domaćin, ali se zbog lošije gol razlike nalazi na jednom mestu ispod.

Međusobne utakmice: CSKA Moscow – Akhmat Grozny (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete ovih timova moći ćemo da primetimo dva veoma interesantna niza. Prvi od njih je niz od čak 12 utakmica na kojima je bar jedan tim uspeo da sačuva svoju mrežu, dok se drugi odnosi na niz od 7 pobeda CSKA Moskve koji smo videli u periodu od marta 2018. do marta 2021. godine.

Novi trijumf popularnih “Armejaca“ se plaća kvotom 1,65, tip “NG“ kvotom 1,85, dok kombinaciju ove dve igre i tip “SP1“ (pobeda bez primljenog gola) možete ispratiti po kvoti 2,75.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje