četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tipovi iz afričkih liga – 23. januar 2021.

Kao što ste i videli u rubrici od Vardara pa do Triglava gde za vas biramo mečeve iz ex yu liga, tako smo se opredelili da povremeno izbacujemo i sličnu rubriku za mečeve na afričkom kontinentu, u obzir dolaze sve lige koje su u ponudama kladionica kod nas od severa gde se možete kladiti na mečeve Egipta, Alžira, Tunisa i Maroka, pa do subsaharske Afrike gde imamo lige Nigerije, Kameruna, Tanzanije, Ugande, Bocvane, Ruande, Obale Slonovače, Senegala, Kenije, Zambije, Malavija, kao i kontinentalnih takmičenja CAF Lige šampiona i CAF Kupa Konfederacija. Nadamo se da će vam se i ova rubirka svideti i da će imati puno uspeha!


14:00 Kabwe – Kitwe United (Zambija 1)

Domaći tim trenutno se nalazi na 10.mestu i posle posle odličnog uvoda sezone u prvih 10 kola, poslednja dva kola doživeli su poraze, mada se jedan od njih objektivno očekivalo. Idelan prilika da se vrate na kolosek pobeda danas je protiv ekipe Kitwe United koja je jedan od najlošijih, ako ne i najlošiji tim lige, nalaze se na poslednjem mestu bez pobede, sa 5 remija i 7 poraza uz gol razliku 4:17, naročito loše igraju u gostima, gde imaju 2 remija i 5 poraza uz gol razliku 2:11. Danas je kec izvestan, a kvota je odlična 1,55!


16:00 Stellenbosch – Kaizer Chiefs (Južnoafrička Premije liga)

Duel u Južnoafričkoj Premijer ligi, gde će Kaizer Chiefsi, ovogodišnji predstavnici ove lige u afričkoj Ligi šampiona, gostovati protiv redovne ,,mušterije“ ekipe Stellenbosch, koja se trenutno nalazi na 9.mestu, u poslednjih 6 mečeva imaju samo pobedu protiv najslabijeg tima lige Tshakhuma, uz 2 remija i 3 poraza, Kaizer Chiefs su posle užasnog uvoda u sezonu konsolidovali svoje redove, izborili plasman u grupnu fazu Lige šampiona i vezali tri pobede u ligi, samopouzdanje ekipe je na visokom nivou i sada deluje da mogu da dobiju bilo kog rivala, u prethodnih 5 mečeva protiv današnjeg rivala imaju skor 2 remija i 3 pobede i smatramo da i danas nastavljaju niz kvota na igru X2&0-3 je 1,48!


17:00 Armed Forces – Hawks (Gambija 1)

Deluje da će tim Oružanih snaga (Armed Fores) i ove godine biti u konkureciji za prvaka Gambija, ove godine bili su predstavnik u kvalifikacijama za Ligu šampiona, nisu uspeli da se plasiraju i pored aktivog rezultata sa senegalskim predstavnikom, u prvom kolu lige, slavili su u gostima sa ekipom Marimoo, sa druge strani Hawks su u prvom kolu poraženi na protiv Elite Uniteda 2:1, tako da su u sezonu ušli loše, prošlu su završili na 7 mestu, a u duelima sa Armed Forecesom nisu slavili prethodnih 5 sezona kada su gostovali, a uvek je prolazila igra 1X&0-2 gola, koja je i naš predlog za danas po kvoti 1.65!

 

Nadamo se da će predlozi u ovoj rubrici doneti puno dobitnih predloga i da ćete biti zadovoljni! PREDLOZI NISU 100% SIGURNI I IGRATE IH NA SOPSTVENU ODGOVORNOST, ZASNOVANI SU NA MIŠLJENJU UREDNIKA I ANALIZI POMENUTIH MEČEVA!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje