petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tomas Tuhel: Napadamo od prvog minuta

Trener Borusije Dortmund – Tomas Tuhel obećao je da će njegov tim napadati od prvog do poslednjeg minuta meča kako bi okrenuli rezultat u svoju korist. Da podsetimo da je ekipa Dortmunda igrala prvi četvrtfinalni meč Lige šampiona za manje od 24 časa nakon bombaškog napada na njihov timski autobus i da su izgubili na svom stadionu od ekipe Monaka rezultatom 3:2.

,, Moramo da igramo dobro i ja sam uveren da smo sposobni za to. Imamo kvalitetan tim koji može da završi utakmicu sa dva gola prednosti, naš zaštitini znak je napadačka igra i postizanje što više golova. Napašćemo od prvog minuta, spremni smo i fokusirani na meč, znamo da će biti jako teško, ali mi imamo dobru kombinaciju iskusnih i mladih igrača,, , izjavio je Tomas Tuhel gde je još u daljem tekstu dodao:

,, Dominirali smo drugu polovinu prvog meča, bili smo bolji u svakom statističkom parametru. Ja sam veliki optimista jer znam naš kvalitet iako nasuprot nas imamo jako kvalitetnog protivnika ekipu Monaka,, .

Revanš meč četvrtfinala Lige šampiona između Monaka i Borusije Dortmund na programu je sutra u standardnom terminu od 20:45.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje