sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 05.avgust 2020!

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


19:00 Molde – Start (Norveška 1)



Za danas smo odabrali meč prve lige Novreške, gde će jedan od favorita za osvajanje lige Molde, dočekati jedan od timova koji će se po svemu sudeći boriti za opstanak u ligi, ekipu Starta. Molde je odlično odigrao ovaj prvi deo sezone, a sa 34 postignuta gola na 12 mečeva uz 13 primljenih, pokazali su da ih zanima samo ofanziva i igra na gol više. Tandem napadača Leke James i Ohi Omoijuanfo postigli su zajedno 16 golova, a danas se očekuje od njih da budu efikasni, sa druge strane, Start, 19 primljenih golova na 12 mečeva i mestu pri dnu tabele, sugerišu da će i oni i danas morati pre svega da se nadaju da napadači domaćina  neće imati dan. Ono što ide u prilog našem tipu je i tradicija koja obiluje golovima, igra 3+ prolazila je na 6 od 8 poslednjih međusobnih mečeva, a dva puta kada nije, mečevi su se završavali 1:1.

Naš predlog danas koji se nameće po logici stvari jeste kombinacija 1P1-2&3 (od 1 do 2 gola u prvom poluvremenu i ukupno golova na meču tri ili više) plaća se kvotom 2,25.


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici, formi timova i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje