utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 07.avgust 2020

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


20:00 Deporitvo La Coruna – Fuenlabrada (Španija 2 liga)

Poslednji meč regularnog dela sezone u Španiji 2, koji će odlučiti o tome da li će Fuenlabrada ući u plej of za ulazak u Primeru ili ne. Španski velikan Deportivo sigurno će sledeće sezone igrati u trećoj ligi i nemaju ni teoretske šanse da se spasu, tome je doprinela serija od tri vezana poraza, tako da oni u ovom meču nemaju apsolutno nikakvu motivaciju, a većina igrače će verovatno i napustiti redove tima. Što se tiče Fuenlabrade, oni su tim koji je fantastičnom serijom dobrih rezultata došao u priliku da danas sa pobedom ulazi u borbu za ulazak u Primeru, vezali su 8 mečeva bez poraza (5 pobeda i 3 remija), u sjajnoj formi nalaze se veznjak Hugo Fraile, napadči Martinez i Gassama, a danas su uz to i sa velikom motivacijom.

Naš predlog danas koji se nameće po logici stvari jeste igra na pobedu gosta, uz pobedu, Fuenlabrada bi i remijem ušla u plejof jer u međusobnom skoru ima bolji rezultat od Elčea koji trenutno ima bod više, ali ipak smatramo da će gosti ići na pobedu, a kvota na takav scneraio je 2,50


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici, formi timova i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje