subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 07.septembar 2020

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


19:30 Al-Gharafa – Al Rayyan (Qatar 1)

Drugo kolo Katarske Prve lige, donosi nam derbi susret između domaćeg tima koji sa klupe predvodi sprski stručnjak Slaviša Jokanović i najprijatnijeg iznenđenja prošle sezone, ekipe Al Rayyan. Domaći sastav ostao je nepromenjen i ove sezone očekuje se još bolji plasman sa igračima poput Kodje (nekadšanji prvi strelac Aston Vile), Hanni-a, Gueidoura i ostalih. U prvom kolu su savladali Qatar Sc sa 2:0. Sa druge strane Al Rayyan takođe je sačuvao tim koji je zauzeo 2.mesto prošle godine, ali su ove čini se tek ispod top 3 mesta, iako je tim manje više nepromenje sa napadačima Bolijem i Brahimijem kao glavnim igračima tima. U prvom kolu odigrali su svega 1:1 sa Al Saily-om. Prošle sezone današnji domaćin slavio je na svom terenu protiv ovog rivala 4:2, dok je u gostima odigrao 0:0.

Naš predlog danas je igra 1X&GG (pobeda domaćina ili remi uz to da oba tima daju najmanje po jedan gol na meču) po kvoti 2,30


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici, formi timova i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje