četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 08.septembar 2020

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


20:00 Netherlands U21 – Norway U21 (EP U21 kvalifikacije)

Duel mladih selekcija koje su poznate po otvorenoj igri, što se tiče Holandije (Nizozemske) oni godinama igru mlađih selekcija zasnivaju na ofanzivnoj igri sa puno brzine, kretivnosti, selekcija sa sjajnim potencijalom u napadu sa igračima poput Stengsa iz AZ-a, Chonga iz Mančestera, svakom rivalu može da postigne gol, a u prvom meču postigli su ih 4 ekipi Noreške u gostima 0:4, u prošlom meču, deklasirali su u gostima Belorusiju sa 0:6 u gostima, pa je jasno da se radi o ozbiljnoj selekciji na ovom nivou. Gosti verovatno mogu do pogodka, iako ga nisu postigli na svom terenu, Hauge igra odlično za ekipu Bodo-a ove godine, pa će i za Holandiju biti najveća pretnja.

Naš predlog danas je igra 1P1-2&3+ (od 1 do 2 gola u prvom delu igre i više od 3 gola na meču) po kvoti 2,30


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici, formi timova i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje