petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 11.avgust 2020

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


20:00 Slovan Bratislava – MFK Zemplin Michalovce (Slovačka 1)


Drugo kolo Slovačkog najjačeg ranga takmičenja, donosi nam duel između velikana Slovana iz Bratilslave i tim Michalovce. Ono što je pre svega bitno za ovaj meč jeste činjenica da Slovan ima jako dobru tradiciju na svom terenu protiv ovog rivala, uvek jako lagano izlazi na kraj sa njima i trenutno su u nizu od 9 mečeva na svom terenu u kojima su savladali ovog rivala. U poslednjih 5 mečeva sa njima postizali su uvek najmanje tri gola, dok su na ovih 9 mečeva, samo dva puta stali ispod tri postignuta gola. Krilni napadač Moha, potom brazilac Ratao, Erik Daniel i Vladimir Vajs, svakako da predstavljaju veliku opasnost po gol, drugog najjeftinijeg tima u ligi.

Naš predlog danas koji se nameće po logici stvari jeste igra na golove domaćina, domaćin 1+prvo poluvreme&2+drugo poluvreme (domaćin postiže najmanje gol u prvom i najmanje dva gola u drugom delu igre) po kvoti 2,38


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici, formi timova i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje